Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Acasa |  Outplacement |  Servicii pentru companii |  Servicii pentru tine |  Centrul Media |  Testimoniale |  Contact RO | EN | FR
FAQ

Despre noi

Servicii pentru companii

Outplacement

Recrutare

Team Power Effect

Servicii pentru tine

Managementul carierei

Schimbari in cariera

Vanatoarea unui job

Master Training Performance

Alege-ti un Mentor

Centrul Media

Comunicate de presa

Articole

Newsletter

Resurse

Intrebari frecvente

Testimoniale

Recomanda unui prieten

Tabara de TenisAboneaza-te la informatii pe teme de cariera   

   

   

Cum imi recuperez investitia in pregatirea oamenilor pe care sunt nevoit sa-i disponibilizez?

Pentru orice actual angajat ati investit timp si bani pentru a-l instrui. Ati investit rabdare pentru ca el sa devina eficient si profitabil. Acum sunteti fortat sa-l disponibilizati si toate aceste investitii sunt inutile sau vor fi in beneficiul unui concurent al firmei Dvs. Vestea buna este ca puteti sa recuperati aceasta investitie. Criza va trece, iar prin modul in care astazi faceti disponibilizari ii puteti determina pe oameni sa revina. Se vor apuca imediat de treaba si stiu exact cum sa faca asta.

Implementati un program eficient de outplacement si va puteti privi in ochi angajatii disponibilizati propunandu-le sa ramaneti prieteni. Daca programul si-a dovedit eficienta, angajatii vor aprecia gestul angajatorului iar prietenia va fi foarte utila cand lucrurile vor reveni la normal.

Outplacement-ul este serviciul care ajuta angajatorii si angajatii sa treaca peste momentul restructurarii si disponibilizarilor de personal, prin a crea posibilitatea fiecaruia sa faca un pas inainte.

- OUTPLACEMENT-ul este un mod de a le arata angajatilor care raman in companie grija ce le-o poarta angajatorul.

- OUTPLACEMENT-ul Pas Inainte este un mod de a-i ajuta pe cei disponibilizati sa-si gaseasca o noua slujba.

- OUTPLACEMENT-ul Pas Inainte pune angajatorul la adapostul cheltuielilor inutile, a pierderilor de timp si a eventualelor procese.

- OUTPLACEMENT-ul Pas Inainte poate sa diminueze riscurile angajatorului de a-i fi afectata imaginea comerciala si branding-ul de angajator.

Programul de Outplacement Pas Inainte dezvoltat de Skilll Team Consulting este dedicat companiilor ce fac restructurari si disponibilizari de personal si contine o serie de cursuri, workshop-uri, intalniri motivationale ,evaluari, care alaturi de o buna procesare a informatiilor din piata, face ca angajatului disponibilizat sa-i creasca consistent sansa de a se reintegra profesional si de a-si gasi o noua sursa de venit.

In echipele Skill Team alocate proiectelor de outplacement se regasesc oameni specializati in managementul crizei, specialisti de comunicare si PR, psihologi, consultanti pentru cariera, oameni specializati in coaching, economisti, juristi.

Acest tip de organizare ne permite sa abordam programele de outplacement cu mare flexibilitate putand sa le structuram astfel incat sa raspunda nevoilor organizatiei care le-a cerut.

“Pentru noi acest seviciu, intr-o perioada in care toata lumea este incruntata, este in primul rand o mare ocazie de a ne face prieteni. Zambetul oamenilor care inteleg ca orice criza din viata lor poate avea o solutie, este o energie ce ne stimuleaza foarte mult. Cred, de altfel, ca in aceasta perioada consultantii de outplacement au parte de cele mai multe zambete de speranta.” Marian Manolache - Managerul proiectului Pas Inainte

"Ma simt pregatita si mai curajoasa. Am inteles, mi-am clarificat, am exersat, am reusit sa ma concentrez mai bine asupra mea si sa imi dau seama mai bine cine sunt eu si cum pot obtine un nou job. Grija aratata de firma chiar daca sunt o persoana disponibilizata m-a surprins placut si sunt sigura ca in viitor ne vom reintalni” .Participant la programul de outplacement

“Nu credeam ca la un program in care inveti cum sa-ti gasesti un job te poti distra. Nu credeam ca de la disperare pot trece direct la incredere in viitor intr-un timp atat de mic. Acum cred si va multumesc”. Participant la programul de outplacement

www.pasinainte.ro – Program OUTPLACEMENT si schimbare in cariera, dezvoltat de Skill Team Consulting

da@pasinainte.ro

0746 25 25 25


 
“Oamenii ramasi in companie vor aprecia grija angajatorului si vor fi stimulati sa fie si mai eficienti…”(wall-street)


" in lipsa atentiei gradinarului, cel mai frumos trandafir se transforma in maces". (Business Standard)


Vindeti frigidere eschimosilor! (Romania Libera)


 

" Ma simt mai pregatita si mai curajoasa in fata unui proces de angajare.... prospectez piata de joburi si am inteles importanta HR in demersurile mele;
... am reusit sa ma concentrez mai bine asupra mea si sa imi dau seama mai bine cine sunt eu, profesional vorbind."

Lead Writer - AMA

Acces clienti
Email:
Parola:

   


Studiu de caz - outplacement

   

Putem comunica si pe:

Skype Me?!

Poti sa ne urmaresti si pe:


   

Poti sa ne suni la:


0746.25.25.05