Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Acasa |  Outplacement |  Servicii pentru companii |  Servicii pentru tine |  Centrul Media |  Testimoniale |  Contact RO | EN | FR
FAQ

Despre noi

Servicii pentru companii

Outplacement

Recrutare

Team Power Effect

Servicii pentru tine

Managementul carierei

Schimbari in cariera

Vanatoarea unui job

Master Training Performance

Alege-ti un Mentor

Centrul Media

Comunicate de presa

Articole

Newsletter

Resurse

Intrebari frecvente

Testimoniale

Recomanda unui prieten

Tabara de TenisAboneaza-te la informatii pe teme de cariera   

   

   

Dezvoltam pentru companii programe profesionale de OUTPLACEMENT dar si programe de SCHIMBARE DE ATITUDINE si CRESTEREA EFICIENTEI angajatilor.

SPORIM INCREDEREA fiecarui om pentru a-si asuma o noua atitudine fata de cariera lui, fata de viata lui, fata de viitorul lui.

Dezvoltam programe CONCRETE care sustin oamenii in a realiza o schimbare in mai bine pentru cariera si ii insotim pe tot parcursul schimbariilor asumate.

Ignoram ceea ce televiziunea numeste criza financiara si va invitam si pe Dvs sa treceti la fapte. AVETI SUSTINEREA NOASTRA.

Despre noi?

Pentru ca traim vremuri speciale si pentru ca dorim sa eficientizam tot, inclusiv modul in care ne prezentam, evitam sa scriem vorbe goale pe care nimeni nu este interesat sa le citeasca si vom rezuma esenta echipei "Pas Inainte" si a programelor noastre astfel:

Suntem „parteneri de inceredere”  lucrand „cu totul diferit” cu „o echipa pregatita, profesionista si antrenata” comunicand „clar si concis”, facem oamenii sa se simta „pregatiti si curajosi” dorind  „depasirea asteptarilor” clientilor nostri.

Daca textul de mai sus va pare o lauda va rugam sa nu ne judecati gresit. Textele cu font italic sunt extrase din testimonialele clientilor nostri.  Multumim Mihaela Apostoleanu – Oracle,  Doina Costache - Unicredit, Stefan Plopeanu – Omniasig, Florin Preda – Butangas, Sorin Osaci – Lisa Draxlmaier, Titus Oteanu – Petrom,  Iulia Antemir – BASF,

Pentru detalii sau provocari ne puteti scrie la: da@pasinainte.ro

NOU! 5% din incasarile programelor Outplacement au fost alocate dezvoltarii unui proiect dedicat dezvoltarii profesionale a copiilor. Tabara de Tenis este un proiect Skill Team Consulting realizat in parteneriat cu Centrul Olimpic National.

 

"O explozie de energie, idei inovatoare, cunostinte noi, fun dar si pareri si opinii interesante, constientizarea abilitatilor pe care le avem dar si a comportamentelor pe care ar trebui sa le corectam…"

[Detalii..]

Head of Call Center - Unicredit

 

"La finalul acestei intalniri, personal, ma simt mai pregatita si mai curajoasa in fata unui proces de angajare:
- am inteles cum trebuie sa prospectez piata de joburi, importanta HR in demersurile mele;
- mi-am clarificat cum trebuie sa arate un CV de calitate si ce trebuie sa contina o scrisoare de intentie pentru a atrage atentia angajatorului;
- am exersat postura de intervievat si am inteles cum trebuie sa ma pregatesc pentru un interviu (ce sa spun si ce sa nu spun :);
- prin prisma interviului motivational, am reusit sa ma concentrez mai bine asupra mea si sa imi dau seama mai bine cine sunt eu, profesional vorbind.
- am apreciat calitatea materialelor informative.
Multumesc pentru tot, inclusiv pentru recomandari."

[Detalii..]

Lead Writer - AMA

 

"Echipa a pregatit un program frumos. A dat dovada de creativitate, inventivitate, etc. a reusit sa realizeze ceea ce si-a propus."

[Detalii..]

Elena Belu , Consultant - Siveco

 

 "Un curs bine sistematizat care dupa parerea mea ar trebui sa fie efectuat de cat mai multi angajati cu functii inalte."

[Detalii..]

Vlad Cosmin , Expeditor Int - Schenker

 

"Pentru orice persoana, realizarea obiectivelor propuse are o insemnatate deosebita. Depinde de fiecare daca aceste obiective sunt bine definite si realizabile. Educatia are un rol important in formarea caracterului unei persoane. Este usor sa inveti de la persoane care au experienta si pot sa te faca sa intelegi lucruri noi. Aceste persoane merita un respect deosebit."

[Detalii..]

Popescu Ion , Sef Serviciu Calitate - Lisa Draxlmaier

 

 

"Experienta dvs. si-a spus cuvantul si, contrar asteptarilor mele destul de pesimiste, prin taskurile propuse, ati reusit sa transformati un grup de straini intr-o echipa. Felicitari si multumesc pentru toate momentele placute!"

[Detalii..]

Anca Scortariu training pasinainte

 

"O abordare originala. Lucrurile pot fi aplicate imediat de a 2-a zi. ...... Instrumente care te ajuta sa intelegi mai bine teoria (explicatiile).”"

[Detalii..]

Sanda Anca - Distrigaz Sud

 

 
“Oamenii ramasi in companie vor aprecia grija angajatorului si vor fi stimulati sa fie si mai eficienti…”(wall-street)


" in lipsa atentiei gradinarului, cel mai frumos trandafir se transforma in maces". (Business Standard)


Vindeti frigidere eschimosilor! (Romania Libera)


 

" Ma simt mai pregatita si mai curajoasa in fata unui proces de angajare.... prospectez piata de joburi si am inteles importanta HR in demersurile mele;
... am reusit sa ma concentrez mai bine asupra mea si sa imi dau seama mai bine cine sunt eu, profesional vorbind."

Lead Writer - AMA

Acces clienti
Email:
Parola:

   


Studiu de caz - outplacement

   

Putem comunica si pe:

Skype Me?!

Poti sa ne urmaresti si pe:


   

Poti sa ne suni la:


0746.25.25.05